Εργασία και Εθελοντισμός

Ο Κινητήρας είναι ένας ιδιαίτερα δραστήριος φορέας που δρα σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς σε σχέση με τις παραστατικές τέχνες, τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις καλλιτεχνικές διαπολιτισμικές σχέσεις σ’ ένα περιβάλλον ιδιαίτερα φιλικό και οικογενειακό.

Αποτελεί ένα χώρο εργασίας που νέοι άνθρωποι έχουν στηρίξει μέσω του εθελοντισμού ή κάνοντας την πρακτική τους άσκηση προκειμένου να πάρουν το πτυχίο τους.

Στον κινητήρα μαθαίνεις
να οργανώνεις από μια παράσταση εως ένα φεστιβάλ
να ταΐζεις το γάτο
να γράφεις ένα δελτίο τύπου
να δημιουργείς μια αφίσα ή ένα flyer
να σχεδιάζεις ένα σεμινάριο
να εκφράζεσαι μέσα από το χορό και το θέατρο
να πλένεις καλύτερα τα πιάτα
να συντάσεις μια χορηγική πρόταση
να “τρέχεις” τα φώτα και τον ήχο μιας παράστασης
να εξασκείς τις ξένες γλώσσες σου
να ξεχωρίζεις την ανακύκλωση από τα σκουπίδια
να δείχνεις τι σημαίνει ελληνική φιλοξενία

Στον Κινητήρα λαμβάνεις συγκεκριμένη καθοδήγηση, υποστήριξη και mentoring σε σχέση με τα επαγγελματικά σου, τα οικογενειακά σου, τα όνειρά σου και καμιά φορά ….τα προσωπικά σου!

Στον Κινητήρα γίνεσαι μέλος μιας επαγγελματικής οικογένειας.
Από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσης της ομάδας μέχρι και σήμερα ο Κινητήρας βασίστηκε στον εθελοντισμό και ταυτόχρονα έδωσε την ευκαιρία σε δεκάδες νέους ανθρώπους να βρουν τη θέση τους μέσα στον καλλιτεχνικό κι εκπαιδευτικό χώρο.

Αν λοιπόν θέλετε να ενισχύσετε το βιογραφικό σας, να αποκτήσετε εμπειρία και να δικτυωθείτε με ανθρώπους σαν εσάς δεν έχετε παρά να μας στείλετε το βιογραφικό σας στο info@kinitiras.com.