Τα Νέα του H.A.T.

Erasmus+ HAT: ο απολογισμός

Το Erasmus+ πρόγραμμα Here and There (H.A.T.), performing ecologies έφτασε στο τέλος του. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο συμπεριληπτικό πρόγραμμα Erasmus+, που σχεδίασε και υλοποίησε ο Κινητήρας, σε συνεργασία με τον ιρλανδικό φορέα Crooked House Theatre Company, με θέμα την οικολογία, την κλιματική αλλαγή και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας μέσω των παραστατικών τεχνών.

Erasmus+ HAT: Παρουσίαση στην Αθήνα

Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου στις 19.30, θα παρουσιαστεί στο κοινό μία από κοινού site specific performance της Ελληνικής και Ιρλανδικής ομάδας στην Αθήνα, στην πλατεία Αβησσυνίας στο πλαίσιο του training course του προγράμματος Erasmus+ Here and There, Hat – Performing Ecologies.

Erasmus+ HAT: Training course στην Αθήνα

Στις 27 Αυγούστου η Ιρλανδική ομάδα θα έρθει στην Αθήνα για να παρακολουθήσει μαζί με την Ελληνική μια βδομάδα εντατικών εργαστηρίων (training course) στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ Here and There, Hat – Performing Ecologies.

Erasmus+ HAT: Σεμινάριο με την Αφροδίτη Βερβενιώτη στην Ιρλανδία

Από τις 3 ως τις 7 Αυγούστου 2022 η Αφροδίτη Βερβενιώτη θα βρίσκεται στο Newbridge της Ιρλανδίας για το πρώτο σεμινάριο της Ιρλανδικής ομάδας στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ Here and There, Hat – Performing Ecologies.