Καλλιτέχνες + Κοινότητες

Γνωρίστε καλύτερα τους καλλιτέχνες και τις κοινότητες που συναντιούνται στο πλαίσιο του Transition I Enter Communities of Body → International Community Dance Residency.  

Ο Blaise Mangitukulu (DRC), η Emilie Vaudou (FR), η Μαριλένα Σιταροπούλου (GR) και η Patricia Woltmann (DE) συστήνονται με τα δικά τους λόγια.

Όταν η πανδημία επέβαλλε αρχικά την ματαίωση και έπειτα τον επανασχεδιασμό του προγράμματος, επήλθαν σημαντικές αλλαγές και στη σύνθεση των καλλιτεχνών. Προτεραιότητα μας ήταν να διαφυλάξουμε  για τους επιλεγμένους και επιλαχόντες καλλιτέχνες τη δυνατότητα επαγγελματικής απασχόλησης σε ένα πεδίο καλλιτεχνικής δραστηριότητας σφόδρα χτυπημένο. Η συνθήκη της εργασίας από κοντά, από απόσταση και ψηφιακά, οι νέοι χρόνοι υλοποίησης σε σχέση με ανειλημμένες υποχρεώσεις των καλλιτεχνών και οικονομικές απώλειες λόγω της ματαίωσης λίγες μόλις εβδομάδες πριν την συνάντηση στην Αθήνα, έφεραν σημαντικές προκλήσεις, αλλαγές και νέους τρόπους ενίσχυσης των καλλιτεχνών. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους επιλεγμένους και επιλαχόντες και τα μέλη της κριτικής επιτροπής της πρώτης εκδοχής και καλωσορίζουμε τη νέα σύνθεση. Ανυπομονούμε να δούμε τα έργα τους.

Ακολουθήστε μας στα @transition_ecb  και Transition | Enter Communities of Body για στιγμιότυπα από τις προετοιμασίες και στιγμές έμπνευσης, αλλά και να μοιραστείτε τη δική σας ματιά. Α! Να μην ξεχνάμε να χορεύουμε!

Transition | Enter Communities of Body → Διεθνής Καλλιτεχνική Φιλοξενία Community Dance

Από κοντά | Από απόσταση | Ψηφιακά

16/11-20/12/20

Αθήνα Βερολίνο Μπουκαβού Παρίσι Διαδίκτυο

 

 

Καλλιτέχνες